Predavanje Komunikacija po pasje

31 Dec 2018

Komunikacija je temelj dobrega odnosa. Od psov pogosto pričakujemo, da bodo razumeli naše želje – usedi se, tukaj počakaj, zdaj se ne počutim dobro, pusti me pri miru, crkljaj se z mano, ne skači po meni, druživa se … Če pes ne izpolni naših želja, to lahko vodi v frustracijo, psa pa smatramo za neposlušnega. Vendar je komunikacija dvosmeren proces. Tudi psi se pogovarjajo, vendar pri tem uporabljajo svoj jezik. Za prijetno sobivanje je nujno, da tudi mi razumemo psa.

Na predavanju se bomo posvetili pasji glasovni in telesni govorici, ki obsega mnogo več kot le lajež in mahanje z repom. Skozi slikovno in video gradivo boste spoznali, kaj sporočajo psi v določenih situacijah in kaj nam skušajo s svojim vedenjem povedati. Lepo vabljeni na predavanje Komunikacija po pasje, ki bo v sredo, 16. januarja, ob 18h v naših prostorih v Trzinu (Blatnica 1).

Predavala bo pasja inštruktorica Alja Willenpart. Izobraževala se pri mednarodno priznani strokovnjakinji Turid Rugaas, avtorici ključnega dela na področju pasje komunikacije On talking terms with dogs – Calming signals. Alja je članica organizacije Pet Dog Trainers of Europe, zavezane k doseganju najvišjih standardov na področju dobrobiti, obravnave in vzgoje psov. Poleg vodenja pasje šole ZA PSA ima tudi dolgoletne izkušnje pri delu z zavetiškimi psi.

Kotizacija: 15 € (podporniki in člani DZZŽ Ljubljana ter PDTE imajo 10 % popusta)

Predavanje bo trajalo približno uro in pol, na koncu pa bo tudi čas za vprašanja.

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec. Vaše mesto na predavanju je zagotovljeno s plačilom kotizacije. Polja, označena z *, so obvezna.

Sem aktivni član ali podpornik DZZŽ Ljubljana s poravnano članarino/podporo za leto 2019 ali član PDTE

Dovoljujem, da pasja šola ZA PSA moje osebne podatke iz tega obrazca do preklica zbira in uporablja za namene izvedbe predavanja Komunikacija po pasje (obveščanje o dogodku ter o morebitnih spremembah in posebnostih, vezanih na izvedbo predavanja).

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete tako, da nam pišete na info@zapsa.si

Share

Pasja šola ZA PSA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *