Storitve

V pasji šoli ZA PSA se prilagodimo potrebam vašega psa. Izberete lahko različne skupinske tečaje ali individualno delo. Če potrebujete nasvet glede tega, kateri program izbrati, nas kontaktirajte.

Skupinski tečaji so namenjeni vzgoji in socializaciji vašega psa. Primerni so za mladičke in za pse, ki nimajo resnejših vedenjskih težav. Potekajo vse leto, zato se nam lahko pridružite kadarkoli. Tečaji za mladičke potekajo na našem poligonu na Bizoviku, ostali tečaji pa v urbanem okolju drugje po Ljubljani. Vsi tečaji potekajo v majhnih skupinah do največ 6 psov, kar omogoča celostno obravnavo in individualen pristop do vsakega psa.

Individualna srečanja so namenjena predvsem psom s težavami, ki jih ni mogoče nasloviti na skupinskih tečajih ter tistim, ki se iz takih ali drugačnih razlogov ne morete udeležiti skupinskih tečajev. Po uvodnem individualnem svetovanju pripravimo program individualnega dela za odpravo neželenih vedenj oziroma za (pre)vzgojo vašega psa.

Tečaj za mladičke

tečaj za pasje mladičke

Tečaja Prvi koraki in Koraki v mladost sta namenjena mladičkom od 2 do 6 mesecev. Obsegata 4 individualna in 4 skupinska srečanja.

Preberite več …

Koraki v svet

Iskanje priboljškov

Koraki v svet je tečaj, namenjen vsem psom, starim najmanj 6 mesecev (zgornje starostne omejitve ni). Namenjen je vsem, ki naše šole še niste obiskovali.

Preberite več …

Sprehod s prijatelji

psi na sprehodu

Sprehod s prijatelji je tečaj, namenjen vsem psom, starim najmanj 6 mesecev (zgornje starostne omejitve ni). Namenjen je socializaciji, prijetnemu druženju in učenju lepega vedenja.

Preberite več …

Individualno delo

vedenjsko svetovanje

Individualno delo je namenjeno pomoči pri vzgoji in prevzgoji psov s težavami, ki jih na skupinskih srečanjih ni mogoče nasloviti.

Preberite več …

Sledenje

Popo na sledi

Sledenje je oblika dela z nosom, kjer pes sledi vonju točno določene osebe. Predstavlja mentalno stimulacijo in prijetno aktivnost za psa in lastnika. Tečaj je primeren za vse pse, stare najmanj 6 mesecev.

Preberite več …

Predavanja in delavnice

delavnica lepega vedenja

Večkrat letno v lastni organizaciji ali v sodelovanju z drugimi organiziramo različna predavanja in delavnice.

Preberite več …