Storitve

V pasji šoli ZA PSA se prilagodimo potrebam vašega psa. Izberete lahko različne skupinske tečaje ali individualno delo. Če potrebujete nasvet glede tega, kateri program izbrati, nas kontaktirajte.

Skupinski tečaj Sprehod s prijatelji je namenjen vzgoji in socializaciji vašega psa. Primeren je za pse, ki nimajo resnejših vedenjskih težav. Poteka vse leto, zato se nam lahko pridružite kadarkoli.

Tečaji za mladičke so zastavljeni individualno, da se lahko kar najbolj posvetimo težavam, s katerimi se pri vzgoji srečujete vi. Potekajo na vašem domu in v njegovi neposredni okolici, po dogovoru pa lahko tudi drugje v Ljubljani.

Individualno svetovanje pa je namenjeno predvsem psom s težavami, ki jih ni mogoče nasloviti na skupinskih tečajih ter tistim, ki se iz takih ali drugačnih razlogov ne morete udeležiti skupinskih tečajev. Po uvodnem individualnem svetovanju pripravimo program individualnega dela za odpravo neželenih vedenj oziroma za (pre)vzgojo vašega psa.

Tečaj za mladičke

tečaj za pasje mladičke

Tečaja Prvi koraki in Koraki v mladost sta namenjena mladičkom do 5 mesecev. Obsegata 5 individualnih srečanj.

Preberite več …

Za odrasle pse

Iskanje priboljškov

Pri pubertetnikih in odraslih psih se dela lotimo individualno. Za socializacijo pa se lahko pridružite Sprehodom s prijatelji.

Sprehod s prijatelji

psi na sprehodu

Sprehod s prijatelji je tečaj, namenjen vsem psom, starim najmanj 6 mesecev (zgornje starostne omejitve ni). Namenjen je socializaciji, prijetnemu druženju in učenju lepega vedenja.

Preberite več …

Individualno delo

vedenjsko svetovanje

Individualno delo je namenjeno pomoči pri vzgoji in prevzgoji psov s težavami, ki jih na skupinskih srečanjih ni mogoče nasloviti.

Preberite več …

Sledenje

Popo na sledi

Sledenje je oblika dela z nosom, kjer pes sledi vonju točno določene osebe. Predstavlja mentalno stimulacijo in prijetno aktivnost za psa in lastnika. Tečaj je primeren za vse pse, stare najmanj 6 mesecev.

Preberite več …

Predavanja in delavnice

delavnica lepega vedenja

Večkrat letno v lastni organizaciji ali v sodelovanju z drugimi organiziramo različna predavanja in delavnice.

Preberite več …