Storitve

V pasji šoli ZA PSA se prilagodimo potrebam vašega psa. Izberete lahko različne skupinske tečaje in individualna srečanja. Če potrebujete nasvet glede tega, kateri program izbrati, nas kontaktirajte.

Skupinski tečaji so namenjeni vzgoji in socializaciji vašega psa. Potekajo vse leto, zato se nam lahko pridružite kadarkoli. Tečaji potekajo na našem poligonu na Bizoviku, srečujemo pa se tudi v urbanem okolju drugje po Ljubljani. Vsi tečaji potekajo v majhnih skupinah do največ šest psov, kar nam omogoča celosten in individualen pristop do vsakega psa.

Individualna srečanja so namenjena predvsem psom z vedenjskimi težavami. Po uvodnem vedenjskem svetovanju pripravimo program individualnega dela za odpravo neželenega vedenja. Na vašo željo lahko individualno izvedemo tudi druge programe.

Tečaji za mladičke

tečaj za pasje mladičke

Na voljo so trije različni programi, prilagojeni starosti in sposobnostim vašega psa. Prvi koraki za mladičke do 6 mesecev, Koraki v mladost za mladičke od 6 do 12 mesecev ter Koraki v svet za pubertetnike od 12 do 24 mesecev.
Preberite več…

Tečaji za odrasle pse

Tečaj za odrasle pse

Za odrasle pse sta na voljo dva programa. Prvič v šolo je tečaj, namenjen odraslim psom, ki še niso obiskovali naše pasje šole, Sprehod s prijatelji pa je primeren za vse pse, ne glede na starost, velikost ali predhodne izkušnje.
Preberite več…

Individualno svetovanje

vedenjsko svetovanje

Individualno svetovanje je namenjeno psom z vedenjskimi težavami, lastnikom mladičkov, ki ne morejo obiskovati našega tečaja Prvi koraki ter bodočim lastnikom psov, ki se želijo kar najbolje pripraviti na prihod novega družinskega člana.
Preberite več…

Delavnice lepega vedenja

delavnica lepega vedenja

Delavnice lepega vedenja potekajo v obliki kratkih skupinskih tečajev, lahko pa se odločite tudi za individualno delo. Namenjene so psom, ki nimajo hujših vedenjskih težav, ampak potrebujejo le nekaj pomoči pri učenju lepega obnašanja.
Preberite več …

Delavnice dela z nosom

delo z nosom

Delo z nosom poteka v majhnih skupinah, lahko pa se odločite tudi za individualni tečaj. Delo z nosom psa mentalno zaposli, hkrati pa ga pomirja in izboljšuje njegovo sposobnost koncentracije. Namenjeno je vsem odraslim psom.
Preberite več…