Politika zasebnosti

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki jih spletno mesto ob obisku naloži na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepozna, ko se vrnete na spletno mesto ter izboljša vašo uporabniško izkušnjo.

Spletno mesto uporablja piškotke za spletno analitiko (npr. Google Analytics) in za vtičnike, ki prikazujejo vsebino z ali omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih (npr. Facebook). Piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov oziroma informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Pri vašem prvem obisku spletnega mesta ste obveščeni o uporabi piškotkov. S potrditvijo ali z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta (klikom, ki povzroči nalaganje dela spletnega mesta) podate privolitev z aktivnim dejanjem in piškotki se naložijo. Nastavitev se ohrani tudi za naslednji obisk.

Poleg opisa politike piškotkov vam omogočamo tudi možnost izklopa določenih piškotkov. Vašo odločitev zapišemo v temu namenjen piškotek.

 

Osebni podatki in e-novice

DZZŽ Ljubljana, ustanovitelj Pasje šole ZA PSA, se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali prek tega spletnega mesta, brez vašega dovoljenja ne bo posredovalo tretjim osebam. Vsi podatki bodo obravnavani zaupno, varovani pred izgubo, zlorabo ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Uporabnik ali oseba, ki se je naročila na prejemanje e-novic ali drugih elektronskih sporočil Pasje šole ZA PSA, ki deluje v okviru DZZŽ Ljubljana, soglaša, da mu lahko DZZŽ Ljubljana pošilja e-poštna obvestila, ki se nanašajo na dejavnosti, ponudbo storitev in izdelkov, novosti glede storitev in izdelkov, akcije in ugodnosti ter druga sporočila, ki se nanašajo na dejavnost, storitve in izdelke DZZŽ Ljubljana. Uporabnik soglaša, da lahko ta obvestila vsebujejo tudi komercialna sporočila.

Uporabnik oziroma oseba, ki se je prijavila za prejemanje e-novic ali drugih elektronskih sporočil DZZŽ Ljubljana, soglaša, da mu le-to te novice ali druga elektronska sporočila pošilja na njegov e-poštni naslov, ki ga je vpisal ob prijavi. Uporabnik je seznanjen in soglaša, da lahko DZZŽ Ljubljana glede poslanih e-poštnih obvestil beleži podatke o tem, kateri uporabnik je prebral določeno e-poštno sporočilo ter katere spletne povezave v sporočilu je odprl (kliknil), ter tako pridobljene podatke uporablja za prilagoditev ponudbe in/ali vsebine bodočih e-poštnih obvestil.

S prijavo na e-novice ali prijavo na seminar oz. izobraževanje omogočite Društvu za zaščito živali Ljubljana, p.p.4733, 1001 Ljubljana, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Uradna oseba društva je Maša Cerjak Kastelic, dosegljiva na elektronskem naslovu: info@dzzz.si

OBDELAVA PODATKOV:

Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno.

S prijavo na e-novice se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime, priimek in elektronski naslov.

Če se želite prijaviti na seminar oz. izobraževanje, vas bomo prosili za ime, priimek, elektronski naslov, telefonsko številko. Osebne podatke potrebujemo, da vam lažje podamo odgovor oz. za izvedbo izobraževanja.

NAMEN:

Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

Pod naslovom e-novic osebne podatke na podlagi vašega soglasja zbiramo izključno za namene obveščanja o aktualnih vsebinah s področja kinologije in dela pasje šole ZA PSA (aktualne novice, obvestila, dogodki, poučne vsebine, stališča in ostale aktivnosti pasje šole ZA PSA). V pasji šoli ZA PSA e-novice pošiljamo približno enkrat mesečno. V njih najdete praktične vsebine in nasvete o vzgoji psov ter aktualne novice o delovanju pasje šole: obvestila o dogodkih, predavanjih, tečajih in ostalih aktivnostih pasje šole ZA PSA. E-novice lahko vsebujejo tudi pozive za sodelovanje v anketah, vabila na različne dogodke in tečaje in podobno. Prav tako v e-novicah obveščamo o komercialni dejavnosti Društva za zaščito živali Ljubljana, na primer o novostih v društveni spletni trgovini, ki se tičejo psov (oprsnice, povodci, igrače za pse … ).

V primeru prijav na seminar oz. izobraževanje osebne podatke zbiramo izključno za namen izvedbe izobraževanja.

PRAVNA PODLAGA:

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:

Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

SHRANJEVANJE PODATKOV:

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na e-novice, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.

Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

VAŠE PRAVICE:

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@zapsa.si ali po pošti na naslov: Dzzž Ljubljana, p.p.4733, 1001 Ljubljana.

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri Društvu za zaščito živali Ljubljana ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS.

 

Izključitev odgovornosti

To spletno mesto in njegove vsebine so izdelane in vzdrževane z vso skrbnostjo. Kljub temu DZZŽ Ljubljana, ustanovitelj Pasje šole ZA PSA, ne jamči za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na spletnem mestu. Vse informacije na spletnem mestu se lahko spremenijo kadarkoli in brez predhodnega obvestila.

DZZŽ Ljubljana ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja ali nedostopnosti spletnega mesta. DZZŽ Ljubljana ne prevzema odgovornosti za vsebino ali delovanje drugih spletnih mest, na katera vodijo povezave s tega spletnega mesta.