Nakup nepremičnine je bila moja že zelo dolga želja

Po kar nekaj letih življenja z mojo družino v stanovanju, smo se sedaj odločili, da je čas, da se preselimo na svoje, tako da bi izvedli nakup kakšne nepremičnine, oziroma hiše, tako da bi ta naš novi dom bil čisto naš in ne bi rabili plačevati najemnine. Tako pa smo do te ideje prišli ne dolgo nazaj, ko smo ugotovili, da je naše finančno stanje trenutno zadosti stabilno, da bi bil nakup nepremičnine mogoč.

Poleg tega pa smo si z družino že vedno želeli, da bi lahko živeli v svoji hiši, saj bi potem ta hiša imela veliko bolj občutek kot dom, saj ne bi rabili plačevati najemnini in bi bili tudi lastniki nepremičnine.

Zato pa smo si začeli ogledovati kakšne različne nepremičnine, ki smo jih imeli na voljo v bližini našega trenutnega prebivališča. Tukaj pa smo iskali, ker se nismo želeli odseliti daleč, saj sva z punco želela, da bi otroci hodili v isto šolo, prav tako pa se nisva želela tako dolgo peljati v službo.

No tako pa nas je zelo pozitivno presenetilo, ko smo videli, da so dejansko številne nepremičnine na voljo v naši okolici. To pa nas je zelo razveselilo, saj na začetku nismo bili prepričani, koliko nepremičnin bomo sploh našli v naši okolici, oziroma v okolici našega tedanjega prebivališča.

Nakup nepremičnine je bila moja že zelo dolga želja

Tako pa sva se s punco dobila z nekaj nepremičninskimi agenti, da bi videla, katere nepremičnine nama ustrezajo. Po pregledu določenih nepremičnin v živo, pa sva sedaj imela kar dobro idejo, kakšna nepremičnina, oziroma hiša bi bila najboljša za nas, poleg tega pa je bila tudi finančno spremenljiva, tako da sva se kar odločila za eno.

Tako pa je to predstavljal nek nov začetek našega življenja, za katerega smo bili že zelo navdušeni, saj je bilo lastništvo nepremičnine, že naša zelo dolga želja, ki se je končno uresničila.