Spoznala sem novega fanta in z njim nove ure Citizen

Na zadnji zabavi sem spoznala čudovitega fanta. Med drugim sem opazila, da ima na roki prav posebno, zanimivo uro. Rekel mi je, da je to Citizen znamka. Hitro sva se ujela in povabil me je ven, na zmenek.

Prišel je tako težko pričakovani petek, cel popoldan sem se urejala, nič nisem prepustila naključju, saj sem ga želela omrežiti. Odpeljal me je v novi lokal, ki se je pred kratkim odprl v našem mestu. Naročila sva večerjo in steklenico izbranega vina. Nato pa je stekel pogovor okoli njegove Citizen ure. Razložil mi je vse o njej in še več. Povedal je, da Citizen ure izdelujejo na Japonskem, da imajo najnaprednejšo tehnologijo. Da je to prva prava japonska znamka ur. Vprašala sem ga, kje je prvič slišal zanjo. Potem se je prav razvnel v pogovoru.

Spoznala sem novega fanta in z njim nove ure Citizen

Vmes sem ga vprašala, kje dela, kje živi, ali ima kaj bratov in sester. Toda vedno sva na koncu pristala pri njegovi Citizen uri. Razložil mi je, da uporabljajo štiri moderne tehnologije, ki so:

  • Citizen Super Titanium
  • Citizen Eco Drive
  • Citizen Radio – Controled
  • Citizen Satelite Wave GPS.

Počasi sem imela že dovolj pogovora samo o urah, vprašala sem ga, če dela kot zastopnik znamke Citizen, saj mi je bilo čudno, da se zna pogovarjati samo o tej temi. Drugače je bil res lep in simpatičen fant, zato mi je bilo žal, da bi kar obupala nad njim. 

Po večerji je predlagal kratek sprehod, mislila sem si, da je to njegova zadnja priložnost, da me osvoji. Če bo svojo uro omenil tudi na sprehodu bom odšla domov. Začelo se je obetavno, prvič ta večer me je vprašal kje pa jaz delam, kateri so moji hobiji in o moji družini. Preden sem povedala do konca, je rekel, da mi je pozabil povedati, da je njegova ura Citizen odporna na magnetna polja in udarce. To pa je bila kaplja čez rob, obrnila sem se in odkorakala domov, njega pa pustila naj v miru živi s svojo uro.